NDT tarkastus

NDT tarkastus alan ammattilaiselta

NDT tarkastus suoritetaan aina standardien ja säädösten mukaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. NDT-tarkastuksessa tarkastaja tutkii esimerkiksi hitsien ja saumojen laatua, korroosion laajuutta tai mittaa teräksen paksuutta laivan rungosta. Suoritamme NDT-tarkastuksia mm. laiva- ja öljyteollisuudessa, voimalaitoksissa ja kiinteistöissä.

Moderni yritys 20 vuoden kokemuksella

NDT-Union on varsin uusi tulokas NDT-alalla. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta, tarkastajiltamme löytyy 20 vuoden vankka kokemus NDT-tarkastuksien toteuttamisesta.

Olemme tehokas ja joustava yhteistyökumppani. NDT-tarkastus tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaan sovitussa aikataulussa. Toimimme yhteistyössä useiden suomalaisten ja eurooppalaisten NDT-yritysten kanssa, joka mahdollistaa nopean ja joustavan palvelun.

Muita palveluitamme ovat pätevyyskokeiden valvonta, laatukoulutukset, asennusvalvonta, toimitusvalvonta ja alihankkijatarkkailu.

NDT tarkastus standardien mukaisesti

Laatu on avainasemassa tarkastustoiminnassa. Me noudatamme ISO 9001 standardin mukaista laatujärjestelmää.

NDT-tarkastajamme ovat serfioituja ja he ovat suorittaneet lukuisia koulutuksia. Tavoitteemme on laajentaa ja syventää osaamistamme ja hankkia lisää 3-tason pätevyyksiä.

NDT-tarkastajan tulee olla sertifioitu 2-tasolle, pystyäkseen raportoimaan ja tulkitsemaan erilaisia Indikaatioita. NDT-tarkastajamme on sertifioitu vähintään 2-tasolle kaikissa eri menetelmissä. Voimme näin suorittaa kaikki NDT-tarkastukset monipuolisesti ja joustavasti.

NDT tarkastus pätevyytemme

  • NDT-tarkastajamme on sertifioitu SFS-EN ISO 9712 standardin mukaisesti.
  • Magneettijauhetarkastuksessa ja visuaalisessa tarkastuksessa tarkastajiltamme löytyy tason 3 pätevyys (korkein mahdollinen pätevyys).
  • Muihin yleisimpiin NDT-tarkastuksiin meillä on tason 2 pätevyydet.

Suunnittele NDT tarkastus etukäteen ja huolella

NDT-tarkastuksen huolellinen suunnittelu on tärkeä osa onnistunutta projektia. Kattilaremontin suunnittelussa, prosessiputkistojen uusinnassa tai vaikkapa uuden painelaitteen tuotannossa on tärkeää aikatauluttaa ja budjetoida projektiin myös NDT-tarkastukset.

Suunnittelemalla projektisi NDT-tarkastukset ja aikataulut huolellisesti yhteistyössä NDT-ammattilaisen kanssa, vältyt turhilta murheilta.

Hyödynnä osaamisemme – helpotat omaa työtäsi!

Niin suurissa kuin pienissäkin projekteissa on tärkeää saada NDT-tarkastus suoritettua ajallaan, turvallisesti ja ammattitaitoisesti.

Seisomme aina NDT-tarkastuksemme takana. Hinnoittelumallimme on selkeä ja kilpailukykyinen. Meillä on erilaisista projekteista vuosien kokemus ja korkea ammattitaito. Kun valitsette meidät hoitamaan NDT-tarkastuksenne, tiedätte mistä maksatte ja saatte ykkösluokkaista asiantuntevaa palvelua.

Teemme NDT-tarkastukset

  • 20 vuoden kokemuksella
  • vankalla ammattitaidolla ja ammattiylpeydellä
  • asiakaslähtöisellä otteella
  • kilpailukykyisin kustannuksin
  • luotettavasti, aikataulussa ja standardien mukaan

Erilaisia NDT-tarkastusten sovelluskohteita ovat mm. painelaitteet, putkistot, säiliöt, takeet, valut, teräsrakenteet, laivat ja veneet.

NDT tarkastus ammattitaidolla

Ota yhteyttä meihin, kun projektisi tarkastussuunnitelmat mietityttävät tai kaipaat ammattilaisen näkemystä NDT-tarkastusten toteuttamisesta.

Kari Vahtera, Tj / NDT-level III (VT)
+358 44 328 2855
kari.vahtera@ndt-union.com

Jari Liikkanen, Laatupäällikkö / NDT-level III (MT)
+358 50 571 3905
jari.liikkanen@ndt-union.com

NDT-tarkastus – Korkean laadun takana kokenut ja osaava henkilöstö – sertifioidusti!